Algemene voorwaarden Tricotstoffen.nl

Als u te tevreden bent dan zijn wij dat ook! Dat betekent dan ook dat wij altijd actief zullen zoeken naar een passende oplossing als u niet tevreden bent, neem in dat geval contact met ons op via het contact formulier. Het is echter belangrijk om vooraf goede afspraken te maken over uw aankoop en deze via deze algemene voorwaarden kenbaar te maken, dit om misverstanden te voorkomen.

Prijzen
Alle prijzen die bij artikelen genoemd worden op Tricotstoffen.nl zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Kortingen en kortingscodes
Het is belangrijk uw eventuele kortingscode te verzilveren voordat u tot betaling overgaat in de laatste stap van onze bestelprocedure. Zodra de bestelprocedure afgerond is kan de korting niet meer verrekend worden.

Betalen
Betalen kan bij ons op verschillende manieren, per land bieden wij diverse mogelijkheden aan. Zo kan er bij afrekenen direct betaald worden met o.a. iDeal, Bancontact/Mister Cash, Belfius Direct Net, Sofort Banking en Paypal. De betaling is dan gelijk rond en uw bestelling wordt dan ook volgens afspraak verzonden. Vooraf overboeken is ook mogelijk, de stoffen en/of fournituren worden dan verzonden zodat de betaling binnen is op onze rekening. Houd er rekening mee dat een overboeking enkele dagen onderweg kan zijn, dit is per bank verschillend. Mocht de overboeking niet binnen 8 dagen op onze rekening binnen zijn dan annuleren wij de bestelling.

Afleveradres
Foutief en/of onvolledig doorgegeven afleveradressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen leiden tot vertraagde verzendingen en extra kosten.

Verzending van uw bestelling
Na ontvangst van de betaling gaan wij de bestelling voor u gereed maken. Als u bestelling voor 16 uur gedaan is dan verzenden wij hem dezelfde werkdag. Het is belangrijk dat u de instructies in de verzendbevestiging goed opvolgt, zodat u (brievenbus)pakket correct en vlot afgeleverd kan worden. Na overdracht aan PostNL is uw bestelling voor ons uit het oog en hebben we er geen invloed meer op, houd u daarom goed aan de richtlijnen van PostNL. Deze zijn ook te vinden op de website van PostNL.

Kleurafwijkingen
Kleuren op een beeldscherm wijken vaak af van de werkelijkheid. De instellingen van uw telefoon, tablet of monitor zijn hier erg bepalend in. Wij hebben geen invloed op deze instellingen en de kwaliteit van uw beeldscherm. Daarom kunnen we ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor kleuren die niet overeenkomen met uw verwachtingen.

Retourneren
Niet op maat geknipte artikelen (bijvoorbeeld applicaties en naaigaren) kunnen geretourneerd worden als deze niet voldoen aan de verwachtingen en dit geld ook voor stoffen waar weef- en/of kleurfouten in zitten. Het is echter niet mogelijk om op maat geknipte artikelen, zoals stoffen, retour te sturen. Verzendkosten van retourzendingen komen voor rekening van de klant. Zodra het artikel in originele staat is ontvangen storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk retour op uw rekening.

Aansprakelijkheid en disclaimer
Prijzen zijn onder voorbehoud en onze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van aankoop.