Betalen en verzenden

Verzenden binnen Nederland

Wij verzenden met PostNL en binnen Nederland proberen wij zoveel mogelijk met zogenaamde brievenbus pakketjes te werken.
Dit is erg handig, want u hoeft niet te wachten op een pakketje dat aan de deur bezorgd wordt.
Het pakketje wordt gewoon in uw brievenbus bezorgd.

Mocht het niet in een brievenbus pakketjes passen, dan versturen we het in een pakket met PostNL.
U ontvangt bij zowel een brievenbuspakketje als een pakket een track-and-trace code, zodat u kunt zien wanneer het pakketje wordt bezorgd.

U kunt ook kiezen voor afhalen op een PostNL locatie (deze optie wordt zichtbaar zodra u uw adres hebt ingevuld), dit kan zowel voor Nederland als België.

In alle gevallen geld, voor 14 uur besteld is de volgende bezorgdag in huis. Zondag en maandag is er geen postronde en dus als u vrijdag na 14 uur, zaterdag of zondag besteld dan zal dit dinsdag bezorgd wordt.

Wij rekenen €4,95 verzendkosten binnen Nederland en nooit meer! Als u voor meer dan 75 euro besteld, dan is verzenden zelfs gratis!

Verzenden binnen Nederland -> € 4,95
Vanaf 75 euro -> Gratis verzenden!


Verzenden naar Belgie en Duitsland

Vanuit Nederland naar Belgie of Duitsland versturen moet altijd met een pakketje, wij versturen uw pakketje met een track and trace code.
U betaald maximaal €8,95 voor bezorging in Belgie of Duitsland. Wij moeten meer aan PostNL betalen, maar dat vinden wij geen probleem want we verwelkomen graag onze buren als klanten! Verzenden naar België of Duitsland -> € 8,95
Vanaf 75 euro -> Gratis verzenden!


Ook voor Belgische en Duitse bestellingen geld, voor 14 uur besteld dan dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen is uw pakketje de volgende dag in huis, maar soms duurt het echter iets langer qua bezorgen.

Betaalopties

We hebben diverse betaalopties. Als u betaald met Ideal, Mister Cash, Bankcontact of PayPal dan wordt uw pakketje gelijk verstuurd. U kunt ook kiezen voor "overmaken", zodra het geld binnen is op onze rekening wordt het pakketje dan verstuurd.