Gratis verzenden vanaf 50 euro!
Bestel voor 50 euro en betaal geen verzendkosten!

Betalen en verzenden

Verzenden binnen Nederland

Wij verzenden met PostNL en binnen Nederland proberen wij zoveel mogelijk met zogenaamde brievenbus pakketjes te werken.
Dit is erg handig, want u hoeft niet te wachten op een pakketje dat aan de deur bezorgd wordt.
Het pakketje wordt gewoon in uw brievenbus bezorgd.

Mocht het niet in een brievenbus pakketjes passen, dan versturen we het in een pakket met PostNL.
U ontvangt bij zowel een brievenbuspakketje als een pakket een track-and-trace code, zodat u kunt zien wanneer het pakketje wordt bezorgd.

U kunt ook kiezen voor afhalen op een PostNL locatie (deze optie wordt zichtbaar zodra u uw adres hebt ingevuld), dit kan zowel voor Nederland als België.

In alle gevallen geld, voor 16 uur besteld is de volgende bezorgdag in huis. Zondag en maandag is er geen postronde en dus als u vrijdag na 16 uur, zaterdag of zondag besteld dan zal dit dinsdag bezorgd wordt.

Wij rekenen maximaal €3,95 verzendkosten binnen Nederland en nooit meer! Het kan alleen maar minder worden zelfs, want hoe meer u besteld hoe minder verzendkosten u betaald!

Tot 2 meter -> € 3,95
2 tot 4 meter -> € 2,95
Vanaf 4 meter -> €1,95
Vanaf 75 euro -> Gratis verzenden!

* Verzendvoordeel wordt niet berekend over fournituren, patronen en coupons. Ze tellen wel mee in de 75 euro gratis verzenden!


Verzenden naar Belgie en Duitsland

Vanuit Nederland naar Belgie of Duitsland versturen moet altijd met een pakketje, wij versturen uw pakketje met een track and trace code.
U betaald maximaal €8,95 voor bezorging in Belgie of Duitsland. Wij moeten 9,13 euro betalen, maar dat vinden wij geen probleem want we verwelkomen graag onze buren als klanten! Ook voor Belgie en Duitsland gelden ook onze verzendvoordelen en dus hoe meer u besteld hoe minder verzendkosten u betaald!

Tot 2 meter -> € 8,95
2 tot 4 meter -> € 6,95
Vanaf 4 meter -> € 5,95
Vanaf 75 euro -> Gratis verzenden!

* Verzendvoordeel wordt niet berekend over fournituren, patronen en coupons. Ze tellen wel mee in de 75 euro gratis verzenden!


Ook voor Belgische en Duitse bestellingen geld, voor 16 uur besteld dan dezelfde dag nog verzonden. Het duurt echter wel wat langer qua bezorgen dus uw pakketje zal niet de volgende dag al in huis zijn.

Betaalopties

We hebben diverse betaalopties. Als u betaald met Ideal, Mister Cash, Bankcontact of PayPal dan wordt uw pakketje gelijk verstuurd. U kunt ook kiezen voor "overmaken", zodra het geld binnen is op onze rekening wordt het pakketje dan verstuurd.